Google+: Ik begrijp het wel, maar ik voel het nog niet! #VUSM

Onlangs aan het Google+-en geslagen. Dit omdat ik het vak Sociale Media aan de VU volg en Google+ misschien wel het nieuwe ‘je van het’ wordt! Het was even wennen, maar na een paar keer in- en uitloggen begin ik het toch te begrijpen en er de voordelen van in te zien!

Ik, als echte Facebooker, begon kritisch met het gebruik van deze Social Media. Net als op facebook heb je hier een prikbord: wat doen je vrienden, waar hangen ze uit en wat heeft hun interesse. Maar wat me het sterke punt lijkt van Google+ zijn de cirkels. Neem het ‘berichten’-deel van facebook, steek dat in een nieuw jasje, zorg dat het er gelikt uitziet en beter werkt en je hebt een nieuw format. Dat lijkt een beetje het idee van Google+. Verder is het handig dat de andere diensten van Google er bij zijn aangesloten. 

Ik heb ook een nadeel weten te vinden: omdat ik weinig (lees; 4) vrienden heb op Google+, is er nog weinig te beleven en kan ik absoluut nog niet het uiterste halen uit de aangeboden mogelijkheden. Dus een kleine oproep aan een ieder die dit leest en ook hetzelfde vak volgt. Voeg me toe, dan kunnen we een ‘superstudiecirkel’ vormen!

Google+: Ik begrijp het wel, maar ik voel het nog niet!

Groeten, Leon!

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s