Wat is jouw favoriete x-mas setje?

Ja, en dan heb ik het natuurlijk over lingerie. De kerstcollectie van de Hunkemöller is al gepresenteerd aan de pers. Wij, de consumenten, moeten nog even wachten maar via een link die gepost is op het prikbord kan je via www.ilovefashionnews.nl toch alvast wat setjes bekijken. De informatie op de facebook pagina van Hunkemöller beweert dat hun collectie bestaat uit een breed fashion assortiment en basic items lingerie, underwear, nacht- en huismode accessoires en swimwear met een goede kwaltiteit/prijsverhouding. Ik ben het daar zeker mee eens en schijnbaar meer mensen want ook dit jaar hebben ze de Retail jaarprijs gewonnen in de categorie Lingerie & Ondermode, voor de 5e keer op rij. Een goede promotie post op het prikbord van het merk Hunkmöller.

Zoals al wel duidelijk is geworden volg ik Hunkemöller op facebook. Of nou ja, volgen kan je het eigenlijk niet noemen. Als je de pagina van de Hunkemöller ‘liked’ dan krijg je toegang tot hun pagina. Het prikbord van de Hunkemöller staat vol met foto’s en acties die er op dat moment bezig zijn. Zoals de actie ‘3e beha en 3e slip gratis’ of de actie voor elke mood andere lingerie wordt nog steeds gepromoot op het prikbord. Ook laten ze weten wanneer ze met een setje in een tijdschrift zijn verschenen. Hunkemöller heeft ook in samenwerking met de Glamour mee gedaan aan de ‘National Glamour Day’. Je kon dan 20% korting krijgen op de gehele collectie als je de Glamour 10e editie had. Kortom, de promotie van hun merk en lingerie is belangrijk en ze zijn daar dan ook erg actief in. Maar ze doen veel meer dan dat. Naast het promoten van de website, de winkel, nieuwe setjes en acties staat hun pagina ook nog vol met andere informatie. Zoals een link naar www.nu.nl over de meest vergeten spullen in een hotelkamer, lingerie staat in de top 5, en ik kan dat beamen! Of een link naar de ‘behind the scenes’ opnamens en een blog van het model van de nieuwe TV commercial is te vinden op het prikbord. Om de klanten tevreden te houden en betrokken zijn er ook vaak leuke acties. Zo kon je een keer 10 seconden gratis shoppen met een vriendin winnen. Of een giftcard van 30 euro.

De interactie tussen Hunkemöller en de klanten via facebook verloopt goed. Mensen die vragen stellen op het prikbord krijgen allemaal antwoord. De vragen die worden gesteld verschillen heel erg. Vaak zijn het gewoon positieve opmerkingen en vragen. Hunkemöller reageert hier altijd enthousiast en netjes op. Ook zijn er wel eens klachten. Zo had een meisje en bh die na de eerste dag al stuk was gegaan en ze had geen bonnetje meer. Ook op dit prikbord bericht wordt er netjes gereageerd en geven ze advies over wat ze het beste kan doen. Kortom de interactie tussen het merk en de klant verloopt zeer goed. Op zowel postieve als wat negatievere berichten wordt er gereageerd op een nette manier.

Over het algemeen kan ik wel concluderen dat de Hunkemöller een net en degelijk merk is met leuke acties. Ik was al fan van de Hunkemöller en had dus een positief beeld over dit merk. Vooral de kwaliteit/prijsverhouding is goed. Het gedrag van de Hunkemöller op facebook heeft mijn mening dus totaal niet veranderd. Ik denk dat het merk er zelfs positiever uit is gekomen. Vooral omdat ze zo netjes omgaan met kritiek en goed communiceren met de klanten. Dus voor mij gaat hun uitspraak dus ook zeker op: So Hunkemöller, so me…. For all your lingerie!

Advertisements

One Comment on “Wat is jouw favoriete x-mas setje?”

  1. marloesmulders says:

    Leuk dat hunkemoller ook zo goed in op Facebook, en echt de tijd neemt om klachten te behandelen! Zo blijft het ook op sociale netwerksites een top merk!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s