Facebook redt levens

In Whales heeft een man zijn leven te danken aan een SOS-oproep op Facebook! Link Naast het feit dat het medium een sociale funtie heeft, is het blijkbaar ook een redmiddel voor bepaalde mensen. Fijn voor de persoon in het artikel, maar ik vind het toch iets zieligs en eenzaams hebben.

Advertisements

8 Comments on “Facebook redt levens”

 1. cduivenvoorden says:

  In deze situatie vind ik het juist niet iets zieligs of eenzaams hebben. De man had de ambulance willen bellen maar de batterij van zijn telefoon was leeg. Op dat moment was zijn laptop zijn enige redmiddel omdat hij zich niet meer kon bewegen.

 2. aakrekel says:

  Ik vind het wel iets zieligs hebben, de beste man was doodziek en was in zijn eentje thuis, zonder dat hij iemand kon bereiken. HIj deed er een UUR over om zijn computer te bereiken!

 3. guidomiller says:

  Geluk dat hij dan nog zijn laptop kon bereiken als laatste redmiddel. Facebook is in de kern natuurlijk gewoon een communicatiemiddel, dus als de nood in zo’n geval aanwezig is, met een defecte telefoon, zou iedereen hopelijk zo vindingrijk zijn. Het is overigens niet de eerste keer dat Facebook een redmiddel blijkt te zijn. http://lmgtfy.com/?q=facebook+saves+life

 4. Wow wat een bizar verhaal! Misschien een goed idee om vrienden in veel verschillende tijdzone’s te verzamelen zodat er altijd iemand wakker is ergens.

 5. mdk630 says:

  Bizar verhaal! Wel fijn dat de beste man hierdoor zijn leven nog heeft. Inderdaad ook ergens wel weer zielig maar ik denk d at de blijheid van het overleven door facebook nu een sterkere emotie met zich meebrengt!

 6. Gaby2305 says:

  Nou, ik vind het niet zoveel zieligs hebben. Er leven genoeg mensen alleen en nog steeds genoeg oudere mensen ook zonder mobiele telefoon. Deze man die ook tijdelijk zonder telefoon zat kon in iedergeval iemand bereiken door gebruik te maken van Facebook en was gelukkig nog op tijd!

 7. rens1234 says:

  Ik vind het ook niet iets zieligs hebben! Door Facebook is de man nog in leven en er zijn nog altijd mensen op de wereld die zonder mobiele telefoon leven. Laten we hopen dat alle mensen in Turkije die betrokken zijn bij de aardbeving ook beschikken over een facebookaccount!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s